Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

RUN FUNNY, RUN...

Εντάξει, δεν μπορώ να το κρύψω, το χάρηκα! Είμαι πραγματικά μικρόψυχος, ενίοτε δε και skatoψυχος! Η Φανή Χαλκιά μου ήταν πάντα ιδιαίτερα αντιπαθής. Εξηγούμαι:

Δεν έχω πρόβλημα με τους αθλητές που ντοπάρονται, καθώς τους θεωρώ πρεζάκια πολυτελείας που πρώτα πρώτα κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην υγεία τους, με το ρίσκο πάντα να μην πετύχουν ποτέ καμιά διάκριση αν είναι γκαντέμηδες ή ο αντίπαλός τους είναι πιο φορμαρισμένος ή πιο ντοπαρισμένος ή και τα δύο. Εννοείται φυσικά, πως δεν πιάνονται όσοι ντοπάρονται. Αυτό δε σημαίνει πως σε περιπτώσεις που βγάζουν μάτι δεν ξέρουμε αν κάποιος ντοπάρεται ή όχι. Στους φετινούς αγώνες για παράδειγμα δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως ο Φελπς και ο Μπολτ που έκαναν επιδόσεις σπάιντερμαν είναι καθαροί. Απλά τα ντράγκια που χρησιμοποιούν είναι τόσο χάι τεκ που δεν είναι γνωστά ακόμα στον επιστημονικό κόσμο (πέρα από το ότι το σουλούπι τους δείχνει πως μπορεί να είναι και γενετικά τροποποιημένοι!).

Αντίστοιχα όταν γίνεται μια μεγάλη έκπληξη στον αθλητισμό και ειδικά στους αγώνες ταχύτητας, που έχουν και μια προϊστορία στην υπόθεση, ακόμα και ο πιο αφελής ή καλόπιστος κάτι ψυλλιάζεται. Όταν τώρα έρχεται μια αθλήτρια από το πουθενά, η οποία είχε σταματήσει να ασχολείται επαγγελματικά με το στίβο και δούλευε στον Τριανταφυλλόπουλο (πως να μην τη συμπαθήσεις αυτή την κοπέλα) και κερδίζει το χρυσό μετάλλιο και όταν έχει μόλις σκάσει το σκάνδαλο Κεντέρη - Θάνου - Τζέκου, θα πρέπει να είναι κανείς εντελώς λοβοτομημένος για να μην αισθανθεί την απαλή μυρωδιά της ντόπας να πλανάται στον αέρα.

Όταν τώρα έχεις τη φωλιά σου hesmeny και το ξέρεις και το ξέρουμε και το ξέρεις ότι το ξέρουμε, (άσχετα που μέρες που ήταν κάναμε τους malakes και δεν μιλάγαμε αν δεν μας πιάνανε) πως πας κυρά μου και τα πετάς αυτά για τη νίκη που είναι στο ελληνικό DNA και τα τοιαύτα; Για τι μας πέρασες άραγε τότε, για εντελώς ηλίθιους ή για εθνικόφρονες malakopitoures; Τώρα που το ελληνικό DNA ανιχνεύεται ως ντόπα στο CSI της WADA πως θα τα μαζέψεις;


Αφού λοιπόν έβγαλα την κακία και τα απωθημένα τεσσάρων χρόνων και απέδειξα σε σας τους θαυμαστές μου (γέλια) τι katharma είμαι στην πραγματικότητα, να σας εξομολογηθώ ότι τη Φανή τελικά τη συμπάθησα! Και αυτό γιατί την έκραξε ο Κυριακού (περισσότερα γέλια)!!! Δηλαδή αν η Φανή μέσα στη χαρά της νίκης και στην ικανοποίηση που τόσα φάρμακα δεν μπήκαν στον οργανισμό της τσάμπα είπε μια μπαρούφα (κάτι που συγχωρείται και ξεχνιέται εύκολα - μην κοιτάτε εγώ που είμαι kathiki), αυτά που ξεστόμισε ο Κυριακού πως μπορούνε να δικαιολογηθούν;

Όταν είσαι μεγαλοπαράγοντας του αθλητισμού και στηρίζεις με τα έργα και τις πράξεις σου αυτό το δύσοσμο τερατούργημα που λέγεται επαγγελματικός αθλητισμός και που μέσα του δημιουργούνται οι ειδικές συνθήκες που γεννούν τους φαρμακωμένους αθλητές, πως τολμάς ρε αχρείε και επιτίθεσαι προσωπικά στην κοπέλα στη χειρότερη στιγμή της; Αυτή τουλάχιστον χτυπήθηκε στα στάδια και έθεσε την υγεία της σε κίνδυνο για να υπηρετήσει τα σάπια ιδανικά που το σινάφι σου επέβαλε στον παγκόσμιο αθλητισμό, κερδίζοντας πολύ λιγότερα από σένα και αντιμετωπίζοντας τώρα την γενική απαξίωση αντί για εσένα. Αν οι αθλητές, οι οποίοι φυσικά και δεν είναι άμοιροι ευθυνών καθώς οφείλουν να γνωρίζουν τι παίρνουν, είναι οι φυσικοί αυτουργοί του ντόπινγκ, τότε που πρέπει να αναζητηθούν οι ηθικοί αυτουργοί; Μήπως σε αυτούς που στηρίζουν τις ολυμπιακές "αξίες" και προσπαθούν να τις επιβάλουν στους αδαείς από τα κανάλια τους; Έχεις και μούτρα και λες για τη Φανή ότι ντρόπιασε τη χώρα της! Αν κάτι είναι ντροπή για τη χώρα είναι η φάτσα σου!

QUIZ: Βρείτε το σωστό και κερδίστε πλούσιες μηνύσεις! Τι αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο για τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, το Πεδίο του Άρεως και τον Αιγιαλό στο Πόρτο Χέλι;

Α. Ένα πρεζάκι.


Β. Ο πρόεδρος της ΕΟΕ και καναλάρχης.


Και για μουσικό φινάλε, επειδή δεν είμαι ούτως ή άλλως φαν του στίβου αλλά έχω μια συμπάθεια στους μαραθωνοδρόμους (γιατί για να τρέξεις 42 χλμ και 195 μ. ντοπαρισμένος ή μη, όταν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διακριθείς ποτέ στη ζωή σου θέλει arhidia), ένα τραγουδάκι αφιερωμένο σε αυτούς:



6 σχόλια:

γ.κ. είπε...

Αγριεύομαι έτσι που με κοιτάζει

πως να μην τον θεωρήσω μεγαλύτερο κίνδυνο...
να θυμώσει και να με "τσιμεντώσει" μέχρι την Σόνια.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά από όλα αυτά αναρρωτιέμαι:
"Μήπως δεν έπρεπε να χαρώ και να συγκινηθώ και για μία σειρά μεταλλίων σε προηγούμενους Ολυμπιακούς;
Όσο θυμάμαι το:"για την Ελλάδα ρε γαμώτο" και μετά βλέπω την εν λόγω κυρία σε πάνελ με αντικείμενο συζήτησης το ντόπινγκ, να μειδιά, να χαμηλώνει το κεφάλι(από ντροπή;)σαν να λέει:"εντάξει δεν ανακαλύψατε και την Αμερική" θυμώνω και λέω: "Λες;".
Η αμφιβολία μάλλον πρέπει να πεθαίνει τελευταία σ΄αυτόν τον κόσμο και όχι η ελπίδα ...ξαναλέω.

Λωτοφάγος είπε...

@ Πρώτα πρώτα, καλό χειμώνα, φίλε μου. Δεύτερα δεύτερα, δεν έχω να προσθέσω τίποτε σε αυτά που έγραψες!
Ούτε εγώ συμπάθησα τη Φανή και τις αλαζονικές της δηλώσεις το 2004. Όταν όμως βγαίνει ο υπόδικος και την κατηγορεί, νιώθω κάτι να εξεγείρεται μέσα μου.
Είναι που από παιδί ήμουν "με τους Ινδιάνους και όλους τους χαμένους", όπως λέει και το παλιό τραγούδι.
Και φυσικά ψηφίζω το Β!
Καλή σου μέρα.

sergios είπε...

@ ψουξ: Μην τον φοβάσαι! Αν είμαστε πολλοί δε θα μας τσιμεντώσει όλους! (Πόσο τσιμέντο πια)

@ αύριο είναι μια καινούρια μέρα;: Στην Ελλάδα δυστυχώς αγαπάμε τους πρωταθλητές περισσότερο από τον αθλητισμό! Καλώς ήρθες.

@ λωτοφάγος: Καλό χειμώνα φίλε μου. Και εγώ σαν χαμένο κορμί που είμαι έχω μια συμπάθεια στους χαμένους! Προτείνω ταινία "Ο χαμένος τα παίρνει όλα" του αείμνηστου του Νίκου Νικολαΐδη,

Ανώνυμος είπε...

Καλό μας Φθινόπωρο (όχι χειμώνα ρε παιδιά από τώρα, θα φλιπάρουμε).
Εγώ θα πάρω την κουρτίνα Α και θα ψηφίσω το πρεζάκι ως πιο επικίνδυνο κι αυτό λόγω της ανικανότητάς του να διαχειριστεί το αποτέλεσμα μιας κατάστασης, την έκβαση τής οποίας, αν μη τι άλλο, υποψιαζόταν. Εξηγούμαι:
Όταν συνειδητά δέχεσαι να μπεις σε μια συνωμοτική διαδικασία με πρόδηλο όφελος αρχικά το ατομικό σου και κατ' επέκταση εκείνο όσων κρύβονται στο σκοτάδι και σού παρέχουν στήριξη, χωρίς να έχεις προνοήσει να οργανώσεις την άμυνά σου για την κακιά στιγμή που σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, τότε είσαι άξιος τής τύχης σου. Οι σκοτεινοί μάγκες επιπέδου Μίνωα και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, έχουν ήδη δύο δηλώσεις στο συρτάρι τους. Μία διθυραμβική για τα πιθανά επιτεύγματά σου και μία απαξιωτική για την ενδεχόμενη κατάντια σου. Εσύ με τι koprana (sic) όπλα πας ξυπόλητος στα αγγούρια; Έχεις ετοιμάσει κάτι για να ξεμπροστιάσεις εκείνους που σε έστησαν στον τοίχο αφού πρώτα σε πότισαν με το ελιξίριο τού Οβελίξ που θα σε έκανε ανίκητο; Αν όχι καλώς την πάτησες αγαπητό πρεζόνι. Δεν ήσουν άξιος ούτε για πρωταθλητής ούτε για ήρωας (αν θα κατάφερνες να ξεκαρφώσεις τους βρωμιάρηδες). Άρα είσαι απλά peokroustis (ξανάsic) και συνεπώς επικίνδυνος για τον εαυτό σου, για τη δημόσια υγεία και φυσικά για τους λογής-λογής Κυριακού τής επικράτειας.
Ξαναμανά καλό μας Φθινόπωρο...

sergios είπε...

@ ευλογούλης: Καλό φθινόπωρο λοιπόν αφού ο χειμώνας σου πέφτει κάπως πρόωρος! Χαίρομαι που επέστρεψες με το γνωστό χειμαρώδη λόγο σου! Δεν διαφωνώ με όσα λες και φυσικά δεν αφαιρώ την ατομική ευθύνη από τη Χαλκιά. Μεγάλη κοπέλα είναι και σίγουρα φέρει το βάρος των πράξεών της πρώτα από όλα προς τον εαυτό της που επέτρεψε να μετατραπεί σε ινδικό χοιρίδιο εργαστηρίου είτε ο λόγος είναι η δόξα, η ματαιοδοξία ή τα καθόλου ευκαταφρόνητα φράγκουλα. Απλά, όπως και ο φίλος λωτοφάγος, έχω το σύνδρομο του ινδιάνου! Και δε μου αρέσει να χτυπάνε αυτόν που είναι πεσμένος κάτω, όσο μαλάκας και αν ήταν όρθιος.