Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

THE MYTH-BUSTING POST

Επειδή αυτές τις μέρες δεν έχω το μυαλό να γράψω κάτι της προκοπής (όχι ότι είχα τις άλλες μέρες αλλά λέμε τώρα) σε αυτό το post θα πειραματιστούμε πάνω στη μεταφυσική. Χρησιμοποιώντας το ιστολόγιο τούτο ως εργαστήριο σαδιστικών πειραμάτων, μιας και το CERN αυτή την περιόδο είναι ρεζερβέ, θα αναρτήσω την κάτωθι φωτογραφία και θα περιμένω με υπομονή (και τρόμο δε σας το κρύβω) να μελετήσω τις επιπτώσεις της πράξης μου μέχρι το επόμενο post. Λογικά όλα θα πάνε καλά και ένας ακόμα μύθος θα κατρακυλήσει στη μαύρη χοάνη της λαϊκής φαντασιοπληξίας. Αν πάντως δεν ξαναποστάρω μέχρι το τέλος του μήνα καλέστε την πυροσβεστική. Έχοντας κάνει backup στον υπολογιστή και διαθήκη στο συμβολαιογράφο δημοσιεύω:

































PS: Γενναιότητα ή τρέλα? Εσείς θα μου πείτε. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δύσκολα μπορείς να βρεις καλές φωτογραφίες του Μητσοτάκη (είπα και το όνομα, προφανώς πάω γυρεύοντας!) στο διαδίκτυο. Γιατί άραγε;

PS2: Ενδιαφέροντα πράγματα για τον Μητσοτάκη (ορίστε το ξαναείπα) μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.

PS3: Wish me luck...

9 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Και μετά περιμένεις να σου πάει καλά ο μήνας...

Niemandsrose είπε...

Μπρρρρ....Κρυάδες! :bbb
Μα γιατί του κολλήσανε τη βρώμα της γκαντεμιάς αυτουνού; Έχεις ιδέα; (Ζεις καταρχάς; Μπορείς να απαντήσεις; Seeeergiooooos!)

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που επανήλθες στην ενεργό δράση. Είχα τρομάξει για την επίδραση που άσκησε εκείνο το ρημάδι το μπλογκοπαίχνιδό μου στην τελευταία ανάρτησή σου. Άσε που τελευταία δεν μπορώ να συμμαζέψω και τον αριστερό μου ώμο ο οποίος παρουσιάζει μια τάση να πετάξει.
Σε απάντηση των κακεντρεχών σχολίων σου γύρω από τον βίο και την πολιτεία τούτου του ανδρός, σου παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα σχόλιο από τα πολλά που έγιναν στην τελευταία μου ανάρτηση:

@ Αδαμαντία

Και πού να σου πω και τα χειρότερα. Από τη μέρα που ανέβασαν ποστ με πρότασή μου για blogοπαίχνιδο, δύο τουλάχιστον blogs πάγωσαν στον αέρα! Αυτά της Μαφάλντας και του Σέργιου. Αν ξέρεις κι άλλα να μου τα πεις. Θα το αντέξω! Φυλαχτείτε λέμε. Κλειδαμπαρώστε τα blogs σας μέχρι να ανακαλύψω τον... Μητσοτάκη!

vasikos metoxos είπε...

Ευτυχισμένο το 1949, Σέργιε...

Spoul είπε...

Δεν πρόλαβε να περάσει 1 εβδομάδα και το "θαύμα" έγινε... Ο επίτιμος χτύπησε. Α ρε Σέργιε, τα ήθελες και τα 'παθες!

Ο άλλος είπε...

Το θέμα είναι πως πολλοί απ αυτούς που επικαλέστηκαν την γκαντεμιά του επίτιμου, το έκαναν για να καλύψουν πως δεν επρόκειτο για γκαντεμιά αλλά για πολιτική. Την οποία και οι ίδιοι εφάρμοζαν

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Αγαπητέ Σέργιε,
μεταφέρω μια γνώμη από άλλο "παρατηρητικό" μπλογκ:

«Αφού το Σύμφωνο Σταθερότητας(*) το υπόγραψε ο Μητσοτάκης το 1992, περιμένατε να μακροημερεύσει;;;»

(*) το κοινώς λεγόμενον Μάαστριχτ...

Άντε καλό μας κουράγιο, μπίρο μ'

Κρίση είναι θα περάσει...

Λωτοφάγος είπε...

Τι έγινε, Σέργιε; Σε έφαγε ο Δρακουμέλ;

Niemandsrose είπε...

Ηθικό δίδαγμα: don't mess with Mitsotakis.
Πού είσαι καλέ;;;