Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

LET IT SNOW



Τελικά η συντέλεια του κόσμου, για την οποία με πλούσια περισσεύματα τρομολαγνείας μας είχαν προετοιμάσει τα κανάλια, δεν ήρθε. Τελικά απλά... χιόνισε! Από πότε το χιόνι θεωρείται "ακραίο φυσικό φαινόμενο", ειδικά μέσα στο καταχείμωνο; Πως τα καταφέρνουν οι βόρειες χώρες, που χιονίζει κάθε λίγο και λιγάκι και δεν καταρρέουν; Πως είχαν καταφέρει οι ήρωες του 40 να υπερασπιστούν την ανεξαρτησία της χώρας μας ενώ ήταν χειμώνας και χιόνιζε; Μυστήρια πράματα! Την απάντηση στα παραπάνω δίνουν τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών που αγνοώντας το κλίμα τρομοκρατίας βγήκαν στους δρόμους από το πρωί και (άκουσον άκουσον) παίζουν με το χιόνι! Στη μεσογειακή χώρα μας δεν το βλέπουμε συχνά και για αυτό ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ! Πέρυσι το χειμώνα που έμοιαζε πιο πολύ με άνοιξη κάποιοι ψυχοπλακωθήκαμε! Τελικά ωραίο το χιόνι αλλά όπως λέει και το παλιό καλό σύνθημα "μην περιμένεις να χιονίσει για να δεις άσπρη μέρα, ρίξε και κανένα γιαούρτι". Προς το παρόν σήμερα χιονίζει και εμείς το απολαμβάνουμε ακούγοντας τραγουδάκια σαν αυτό.

3 σχόλια:

Ο άλλος είπε...

Χαίρομαι που σε βρίσκω σε μια διαδρομή,έστω και χιονισμένη,με άποψη και αναζήτηση. Μπήκες στα προτεινόμενα. Επιστρέφω...

M είπε...

Μήπως όλο αυτό το κλίμα τρομοκρατίας είναι για να έχουμε μια καλή δικαιολογία με 10 πόντους χιόνι να μην πάμε στη δουλειά μας;

Πέρα απ' την πλάκα, το έχω πει κι αλλού: δεν χιονίζει αρκετά συχνά ώστε να αξίζει η επένδυση σε εξοπλισμό αντιμετώπισης, γι' αυτό δημιουργείται πρόβλημα. Στις βόρειες χώρες... συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!

sergios είπε...

@ άλλος: έχουμε πολλές διαδρομές να κάνουμε και σίγουρα θα τα ξαναπούμε.

@ m: Δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που τα κανάλια καλλιεργούν τέτοιο κλίμα πάντως εγώ πείστηκα και δεν πήγα στη δουλειά μου! Έχεις δίκιο ότι οι βόρειες χώρες είναι συνηθισμένες σε τέτοια φαινόμενα. Από την άλλη κι εμείς ήμασταν συνηθισμένοι σε πυρκαγιές!