Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

LOST - ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ

Πατήστε για μεγέθυνση



Με την ευκαιρία του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ αναδημοσιεύω την παραπάνω καταπληκτική φωτογραφία. Νομίζω πως είναι κάτι παραπάνω από εύστοχη. Άκουσα σήμερα ότι στο συνέδριο θα μιλήσει και ο σύντροφος Τσίπρας. Από αυτά που θα πει θα κατασταλάξω και σε μια πρώτη γνώμη για το ρόλο του στη θέση του προέδρου. Για τον προηγούμενο πρόεδρο είχα σχετικά αρνητική έως τελείως αρνητική άποψη. Άντε να δούμε.

4 σχόλια:

Ο άλλος είπε...

Καταπληκτικό πάντως να περιμένουμε τι θα πει ο Τσίπρας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Νομίζω πως και οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ την ίδια αγωνία είχαν

vasikos metoxos είπε...

... Και να χάσει το πασοκ άλλο ένα 5%!!!

Λωτοφάγος είπε...

Τελικά κατέληξες, Σέργιε;
Εξαιρετική η εικόνα!zqf

sergios είπε...

Αν κάτι μου αρέσει στον Τσίπρα είναι η ηλικία του. Ένας νέος άνθρωπος πάντα έχει να δώσει κάτι από την ακμή του όταν γύρω επικρατεί η παρακμή. Ο Όρσον Γουέλς σκηνοθέτησε τον Πολίτη Κέιν στα 26! Τώρα από την άλλη νέος είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νέα είναι και η Εύα Καϊλή, οπότε αυτό δε λέει και πολλά από μόνο του.
Όσον αφορά αυτά που είπε στο συνέδριο αρνούμαι την προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ ως ένα παραστρατημένο αριστερό κόμμα. Το κόμμα αυτό έγινε συνειδητά δεξιό όσο δεν παίρνει και το θράσος των στελεχών του δείχνει πως δεν του αξίζει τίποτα περισσότερο από την περιφρόνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το "μπαμ" αφενός γιατί έπαψε να είναι το προαύλιο του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου επειδή έβαλε έναν νέο άνθρωπο μπροστά, στη θέση του αστού Αλαβάνου. Οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην καλύτερη πισωγύρισμα και στην χειρότερη προδοσία. Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι δίπλα στη ΝΔ στο ρόλο του κοινωνικού και ταξικού εχθρού. Η θέση της αριστεράς είναι στους κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες. Αυτήν την αριστερά χρειαζόμαστε και όχι αυτή που ονειρεύεται μερίδιο εξουσίας από πιθανή συνεργασία με τους ΠΑΣΟΚους. Σε τελική ανάλυση τα πράγματα είναι απλά. Είμαστε εμείς και οι άλλοι.